Se hvad andre vil vise om GDPR

Der er en sand syndflod af YouTube videoer om GDPR. Jeg har pillet nogle stykker ud,
enten fordi de var lidt 'sjove' eller fordi de var informative og velproducerede.

1:39

Med 1 minut og 39 sekunder kan det ikke siges kortere end i denne video!

3 minutter

Har du kun 3 minutter i dag - så er den her sikkert den bedste; men lad mig advare dig med det samme: kvinden der har lagt stemme til speak'en, har en voldsomt irritterende intonation - sorry!

Flest værktøjer

Endnu en britisk (fra speakeren at dømme) video - men den er stopfyldt med værktøjer - så det overlever du sikkert. (Jeg samler en række af disse værktøjer om, hen over de kommende måneder)

Data flow

Apropos værktøjer, så går den her video pænt meget i detaljer med værktøjer til at hjælpe med at klarlægge, hvilke datapunkter organisationen arbejder med, hvor de kommer fra, hvad der bliver gjort ved dem, osv

ca 40 minutter

Den her video er ca 40 minutter (der står 56 - men det skyldes en Q&A i slutningen). Den her viser med en række poll's blandt tilhørerne, hvad forventningerne er - måske er 35-40 minutter for meget, for at få den indsigt med; nu er den her :)
Der er også en anden grund til at den er med: bettercloud.com har connectorer til Dropbox, Slack, Google Suite, og en lang række andre cloud værktøjer, og bettercloud er et værktøj, i data sikkerhedskategorien!

ca en time

Har du masser af tid på hånden - så lav dig en kop kaffe, og følg den video her! Den kommer meget detaljeret omkring hele forordningen, på en pænt 'nede på jorden' måde. Velbekommen :)

Micro$oft

Jeg ville naturligvis være helt ude af forbindelse med virkeligheden, hvis ikke jeg husker at nævne den i særklasse største leverandør af værktøjer til erhvervslivets håndtering af data i dets informations- og værdikæde! Her er deres 'tale til nationen'.